Källkritikens dag, tipspromenad samt Damen med hunden…

Idag tisdagen den 11/3 så firas Källkritikens dag med en tipspromenad här i biblioteket, så titta gärna förbi och testa dina kunskaper och se vem i kompisgänget som är bäst  – och så kan man vinna fina priser förstås!

På stadsbiblioteket fortsätter man med Månadens språk och i mars gäller det ryska: så på söndag den 18/3 så pratar man om Anton Tjechov och hans berättelse ”Damen med hunden” – kanske du har läst något av honom eller är sugen på att läsa? I så fall titta förbi så får du reda på mer om denne författare…

Slutligen på Viralgranskarens Facebooksida står det mer om Källkritik och varför det är så viktigt – inte bara medan man utbildar sig utan något att ha med sig genom hela livet:

https://www.facebook.com/viralgranskaren/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *